Cei 2% din impozitul anual platit statului chiar pot schimba viata unor mame si a copiiilor lor aflati in momente de dificultate.

Ce poate fi mai emotionant pe termen lung decat sa stii ca ai contribuit la prevenirea separarii unui copil de mama lui? Sau ca, indirect, dar direct pentru redirectionarea celor 2%, ai oferit sprijin emotional, material si educational unei mame si copilului ei care, peste un timp, dupa reintegrarea lor sociala, vor avea poate o viata ca a ta, fara sa mai fie nicio diferenta intre voi?

Toate acestea sunt posibile si experienta noastra o demonstreaza din plin.

Cei 2% nu reprezinta aceiasi 2% care sunt virati lunar catre pensia privata.

Completand formularul 230 veti putea directiona catre Asociatia Touched Romania, fara nici un efort sau cost un procent de 2% din impozitul datorat statului.

Datele necesare completarii sunt:

Denumire entitate non profit: Asociatia Touched Romania

Cod de identificare fiscala a entitatii non profit: 17439389

Cont bancar (IBAN): RO35BRDE445SV42798764450

Daca doriti sa sprijiniti programele sociale ale ASOCIATIEI TOUCHED ROMANIA, rredirectionati 2% din impozitul pe venit realizat si platit statului pentru salariile din anul 2014, completand si transmitand pana la data de 15 mai 2015,  unul din cele doua documente de mai jos, in functie de situatia in care va incadrati:

A.  Daca aveti doar venituri din salariiDESCARCATI DE AICI DECLARATIA 230 si completati, citind cu atentie instructiunile. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

B. Daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc): DESCARCATI DE AICI DECLARATIA 200 si completati, (punctul III) citind cu atentie instructiunile. Anul la care se face referire in declaratie este 2010, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2011, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata. Cei care obtin pe langa salarii si alte venituri, vor completa formularul 200, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III „Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat”.

Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a bugetului de stat care este redirectionat de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !

ATASAT:

Declaratia 200 ATR

Declaratia 230 ATR 2%

Pentru tine sunt doar 2%, pentru ei o sansa in plus!