Realizarea de donatii catre TOUCHED ROMANIA prin intermediul website-ului www.touchedromania.org implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.touchedromania.org este administrat de Asociatia TOUCHED ROMANIA cu sediul in strada Badea Cartan nr. 8, sector 2, Bucuresti, inregistrata in Registrul National ONG (consultare registru in Partea I, nr. crt. 30740, pag. 579 la data de 12.02.2015) cu nr. 1156/A/2005, CUI 17439389.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.touchedromania.org fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea efectua donatii catre TOUCHED ROMANIA pe www.touchedromania.org, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.touchedromania.org, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea TOUCHED ROMANIA sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.touchedromania.org, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact @ touchedromania.org

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi,:

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
  1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  2. transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  3. notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
 6. Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Litigii

Prin utilizarea sistemului de plati online in vederea efectuarii de donatii prin sisteme de plata electronice, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si TOUCHED ROMANIA. In cazul unor eventuale conflicte intre TOUCHED ROMANIA si donatorii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Returnarea sumelor donate

In conditiile in care din motive personale doriti sa retrageti suma donata va rugam sa ne contactati furnizand toate datele tranzactiei asa cum va vor fi ele transmise de operatorul de plati. Returnarea sumei donate se va face exclusiv prin metoda prin care a fost facut viramentul (ex: retur catre cardul de credit / debit, cont bancar, cont PayPal).

Nu acceptam returul sumelor in alte conturi sau prin alte metode de plata (ex: numerar).

Nu efectuam returnarea sumelor mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la data la care operatiunea a fost executata.

Returul sumelor se va face integral acolo unde este posibil acest lucru. In cazul in care din ratiuni logistice ( ex: comisioane bancare ) returul sumei implica costuri pentru TOUCHED ROMANIA acestea vor fi scazute din suma initala ce a fost donata.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu efectuarea unei donatii, clientul accepta fara obiectii Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din utilizarea www.touchedromania.org.