Proiectul « Dar din dar »  s-a nascut ca o necesitate fireasca de a continua sustinerea fostelor rezidente ale Casei Agar pe noul drum al vietii lor, dar nu numai.  Acest lucru a devenit posibil si, implicand comunitatea, am reusit sa obtinem donatii alimentare, haine, jucarii, articole cosmetice.

Bucuriile pe care le oferim copiilor si mamelor singure, dar si familiilor sarace din comunitate au stat la temelia  conceptului « Dar din dar »  si reprezinta motivatia noastra de peste 4 ani de la demararea proiectului.

In fiecare luna ajutam peste 20 de familii. Acest lucru este posibil prin ajutorul diverselor companii multinationale, dar si a persoanelor fizice care doresc sa se implice in proiect.

De asemenea Selgros, prin proiectul « Masa Bucuriei », a fost un partener de nadejde, care a cotribuit prin donatii alimentare.

Pe langa Grupul de Suport, proiectul  « Dar din dar » vine cu un ajutor concret care, pe langa utilitatea materiala, promoveaza si o mentalitate pe care incercam sa o popularizam in randurile comunitatii : Ajutand vei fi ajutat.

Famiile primesc in primul rand haine si alimente si la cerere, in masura posibilitatilor, alte produse, cum ar fi scutece si lapte praf.