Grupul de  Suport  reuneşte fostele rezidente ale Centrului Maternal Casa Agar, oferindu-le un cadru pentru socializare. Programul este menit sa ofere suport emoţional şi consiliere.

Organizat în fiecare lună, grupul de suport reprezintă o reţea benefică pentru mamele care astfel împărtasesc experienţe, oferă şi primesc informaţii practice. Ele de asemenea propun şi dezbat teme de interes comun şi au parte de consiliere specializata.

În anul 2013, cincisprezece familii monoparentale au fost sprijinite în depaşirea provocărilor zilnice.

« La grupul de suport am ocazia să ma relaxez, dar şi să aflu lucruri pe care nu le stiam, discutand cu mame care au fost în centru subiecte care ne ajuta pe fiecare, în funcţie de tema aleasa. Mie personal îmi place să vin la grup şi multumesc pentru aceste oportunităţi. In mod normal nu intalnesti oameni care sa aiba aceleasi probleme ca tine si cu care sa poti vorbi fara ocolisuri despre problemele zilnice. »
M. M.

« Grupul de suport este un loc în care mă descarc – pot sa povestesc cu cineva care stie prin ce trec şi mă înţelege.  Obţin informatii  utile, primesc sfaturi despre cum să mă port cu copiii, despre cum sa îmi administrez banii, despre relaţii etc. Comunicarea cu celelalte mamici ma face sa simt ca nu sunt singura care intampina anumite probleme. Ma simt in siguranta aici si va multumesc. »
R. M.

grupul de suport