Mă numesc Ioana și am o fetiță pe nume Antoaneta în vârstă de 2 ani și 10 luni.

Viața noastră nu a fost ușoară și îmi pierdusem speranța că mai pot vreodată să îi ofer fetiței mele un cămin liniștit, fără lipsuri, într-un mediu pașnic, fără agresivitate. Am avut un mare noroc să le întâlnesc pe doamnele de la Centrul Maternal pentru că ele m-au încurajat să nu îmi pierd speranța și mi-au oferit un cămin mie si fetiței mele, atunci când nimeni nu ne primea.

Aș fi făcut orice ca să pot să mă susțin financiar, doar că pur și simplu nu știam ce. Echipa de aici m-a ajutat să urmez un curs de Hair Styling și în prezent lucrez într-un salon ca asistent de stilist.

La Centru se desfășoară un minunat proiect în care pictăm si manufacturăm bijuterii unicat. Mă simt legată sufletește de fiecare bijuterie care mi-a trecut prin mână, și doamnele de aici m-au învățat să-mi eliberez durerea sufletească și grijile lucrând la ceva frumos.

Ne-au ținut cursuri și seminarii unde am învățat să fim buni părinți și să nu ne mai privim ca pe oameni pentru care viitorul și societatea nu are nimic de oferit.

Perioada august 2012 – octombrie 2013 , cât am fost rezidentă impreună cu fetița mea in Centrul Maternal Casa Agar , mi-a redat speranța și încrederea în mine. A fost cea mai liniștită și frumoasă perioadă din viața mea.

Din octombrie 2013 pana in prezent locuiesc la apartamentul de tranzitie „Agape”al Centrului Maternal „Casa Agar”unde sunt sprijinita in continuare de acesti oameni minunati pe care numai Dumnezeu ii poate rasplati pentru efortul si rabdarea lor.

Cu deosebita recunostinta,

Ioana