In data de 26 septembrie 2014, o parte dintre angajatii Raiffeisen BANK, alaturi de Asociatia Touched Romania au organizat un eveniment caritabil cu un impact deosebit. Fondurile stranse au fost destinate cumpararii de rechizite pentru copiii-beneficiari ai programelor Asociatiei Touched Romania.

O cafea servita dis-de-dimineata pe acorduri de Bach, Mozzart ori Chopin a binedispus audienta formata din angajatii bancii. Invitatul special al diminetii a fost cvartetul Sonore care, pentru aproximativ doua ore, a incantat auzul si a atins inimi, inseninand ziua ploioasa de vineri.

Peste 40 de copii asistati de Asociatia Touched Romania se vor bucura de inca un an de scoala in care materialele, rechizitele, ghiozdanele si alte lucruri necesare studiului nu le vor lipsi. In acest fel accesul la educatie, la cunoastere al acestor elevi a fost facilitat si in mare masura asigurat. In acelasi timp, ei se simt iubiti, incurajati si acceptati si primesc astfel o dovada de marinimie din partea comunitatii, din partea acestor oameni inimosi care in ciuda programului lor ocupat, s-au implicat cu bucurie in evenimentul caritabil “Note pentru note”.

Datorita generozitatii angajatilor bancii, copiii au ghiozdanelele pline iar elevii Centrului de Primire in Regim de Urgenta au beneficiat de hainute pentru scoala, participand ei insisi la cumparaturi alaturi de voluntarii Touched Romania. Bucuria lor a fost imensa si s-au simtit ca intr-o familie, valorosi si pretuiti, cand au putut sa-si aleaga singuri papionul preferat sau camasa alba pentru noul semestru scolar. Impreuna putem face lucruri mari iar bucuria din ochii unui copil este cea mai mare rasplata.

Viitorul ne surade prin ei.