FEMEIA CARE SE RIDICA

By 3 June 2015 Evenimente No Comments

” Oamenii uneori îți doboară visele, tu ai curajul să le ridici!”
Noi vrem să le spunem că există o speranță. Prezentarea de modă mamă-copil în colaborare cu designeri români, și mărturia unei mămici abuzate, este semnalul de alarmă pe care îl tragem, împreună, pentru o viață mai bună. Mai normală.
 
În jurul nostru sunt femei abuzate, în mod special mame, care își văd visele spulberate sub pumnul puternic al celui care le abuzează, de cele mai multe ori partenerul de viață. Lucrul cel mai dureros este atunci când ai lângă tine un copil care experimentează aceeași situație.
 

La sfârșitul evenimentului va fi pusă la licitație o rochiță oferită de Dana Rogoz și vor fi puse către vânzare bijuterii Touched Collection confecționate de mămicile din Centrul Touched Romania.

Designerii colaboratori: Rhea Costa, Georgiana Ionita, , Sabina Georgescu, Ioana Tanase, Atelier Aiurea Cristina Ivan, Hainutedragalase.ro
Parteneri: Hotel Caro, Asociatia Touched Romania, Fundatia Vodafone Romania, Salon Manifest, Starbucks Romania, Frumusețe cu StilGanduri ascunse.

Eveniment social și caritabil în colaborare cu Asociația Touched Romania– ONG specializat in asistenta sociala pentru copiii aflati in dificultate, mame ce au nevoie de suport sau familii cu copii ce nu pot sustine cheltuielile.

În seara asta am fost alături de Femeia care se ridică!

Un eveniment dedicat femeilor care dincolo de durerea unor lovituri puternice – simtite când visurile le sunt doborâte prin violentă şi abuz emotional, găsesc puterea să facă din suferinta lor, o şansă pentru fericirea copiilor lor.

Nu întâmplător, am ales să port rochia cu „armură” creată de Ioana Tănase – Ioana Tănase Manufactory smile emoticon mereu am luptat şi voi continua să fac tot ce-mi stă în putintă pentru ca viata să fie zbor – nu prăbuşire.