Lucrări de artă. Fă o familie fericită!

By 20 December 2016 Evenimente No Comments

Lucrări de artă. Fă o familie fericită!

Vă prezentăm în cele ce urmează câteva lucrări de artă pe care Touched România le-au primit ca donație de la mai mulți artiști valoroși (atât prin opere, cât și prin frumusețea caracterului lor), în urma eforturilor depuse de Asociația Culturală Noblesse.

Tablourile și sculpturile sunt expuse la Palatul Noblesse, în cadrul Târgului Noblesse Palace Christmas Fair. Aceste creații pot fi achiziționate contactându-ne telefonic la numărul de telefon 0745.190.196 sau pe adresa de email nataungureanu@yahoo.com

Helene Diana Neagu face nota distinctă în peisajul artelor contemporane prin particularitatea concretizării demersului său artistic și prin tenacitatea cu care îl slujește. În toate lucrările sale transpune jocul și frumusețea descoperirii, ca o consecință imediată a căutării propriului drum.

Nume artist: Hellene Diana Neagu

Titlu lucrare ” IMPERIAL TURTLE ”

Tehnică Lemn pictat și alamă patinată

Dimensiuni 80 x 80 x 3.5 cm

Preț 2.000 euro

Descriere:

Creez artă abstractă, întotdeauna bazată pe simboluri și principii care reflectă o întreagă filosofie bine decantată, pe care o urmez și mă definește, ca persoană și artist în același timp. Maniera abstractă a expresiei mele artistice a rezultat după ani buni de muncă de atelier și continuă căutare, care a început în anul 1994 și a continuat să se modeleze treptat la Academia de Artă din București, ca mai apoi să se extindă prin numeroase colaborări cu lumea teatrului și filmului, burse de studiu, simpozioane si tabere de sculptură în țară și străinătate.

Imperial Turtle este rezultatul coexistenței a două principii, al celui spiritual și al celui material, unite într-un întreg printr-o serie de virtuți: simplitate, cumpătare, echilibru, înțelepciune, armonie, pace interioară și iubire pentru binele comun. Toate aceste virtuți sunt încifrate în ’’Imperial Turtle’’ sub o formă abstractă, prin ideea de Țestoasă…”

Sunt bucuroasă să ofer ceea ce am mai bun! HELLENE DIANA NEAGU


Titus RomanescuMircea Titus Romanescu, artistul a avut numeroase expoziții personale și de grup, atât în țară cât și la nivel internațional. Stilul său evoluează de la an la an, iar lucrările sale se află în peste 14 muzee și colecții naționale și internaționale (Cehia, Emiratele Arabe Unite, Franța, Tunisia, Italia și multe altele).

Nume artist: Mircea Titus Romanescu

Titlu lucrare ” DEALURI EOLIENE ”

Tehnică Ulei pe pânză

Dimensiuni 50 x 60cm

Preț 1.500 euro


Iulia-Dinca--MagnoliiIulia Dinca, artist vizual. Fiecare lucrare și subiect abordat reprezintă o trăire explozivă manifestată în culori puternice, pete și stropi aruncați la voia întâmplării lăsați să fugă în virtutea inerției; trăire care se împletește cu calmitatea și studiul riguros al formelor, împinse uneori ușor către hiperealism.

Nume artist: Iulia Dinca

Titlu lucrare ”MAGNOLII”

Tehnică Ulei pe pânză cu fond auriu

Preț 200 euro


Gianni Piva- Nel profondoOana Bîrsan, artist plastic, cuprinde în operele sale universul înconjurător asemenea unui vitraliu, influențe decorative și textile. Artistul a avut numeroase expoziții personale și de grup, atât în țară cât și la nivel internațional.

Nume artist: Oana Bîrsan

Titlu lucrare ”JOCURI PORTOCALII”

Tehnică Acril pe pânză

Dimensiune 40 x 50 cm

Preț 200 euro


Gianni PivaGianni Piva este recunoscut de importanți critici de artă internaționali ca fiind unul dintre cei mai importanți artiști contemporani din lume. Pictor si sculptor, a primit titlu de „Ambasador al artei italienești”, acest artist unic și original „sculptează” pânza și culoarea evidențiind o tema puternică: miracolul vieții.

Nume artist: Giovanni Piva

Titlu lucrare ”NEL PROFUNDO”

Preț 1.920 euro


Oana Birsan

Nume artist: Giovanni Piva

Titlu lucrare PAESAGGIO”

Preț 2.400 euro


Gianni Piva- StalgmiteNume artist: Giovanni Piva

Titlu lucrare SCULPTURA “STALAGMITE”

Preț 9.700 euro


Gianni Piva- Monocromo

Nume artist: Giovanni Piva

Titlu lucrare SCULPTURA “ MONOCROMO”

Preț 3.800 euro


Ovidiu Murgociu sparge bidiminsionalitatea fizică a picturii. Ataca cu straturi de vopsea, hârtie, nisip și alte tehnici mixte iluzia în care perspectiva și spațialitatea sunt doar constituite optic. În aceste picturi 3D, artistul abstractizează simboluri și elemente pseudo-figurative, animând astfel culori și forme pentru a transmite senzații vizuale puternice.

Nume artist: Ovidiu Murgociu

Titlu lucrare ”BACK POCKET”

Dimensiune 90 x 90 cm

Preț 550 euro


Nume artist: Ana Maria Calina

Titlu lucrare ”COLAJ”

Preț 800 euro


Aurel Patrascu- Peisaj cu copac

Pictorul Aurel Pătrașcu, fost director artistic al Târgului Internațional de Arte Vizual, semnează lucrări expuse în importante colecții private naționale și internațional, având anual expoziții personale în muzee din Europa, America de Nord și America de Sud.

Nume artist: Aurel Pătrașcu

Titlu lucrare ”PEISAJ CU COPAC”

Preț 500 euro


Aurel Patrascu- Peisaj cu lacNume artist: Aurel Pătrașcu

Titlu lucrare PEISAJ LAC”

Preț 1.000 euro


Aurel Patrascu-Venetie Iarna

Nume artist: Aurel Pătrașcu

Titlu lucrare VENEȚIE IARNA”

Preț 500 euro


Aurel Patrascu- Venetie

Nume artist: Aurel Pătrașcu

Titlu lucrare VENEȚIE”

Preț 800 euro


Aurel Patrascu- Peisaj de iarnaNume artist: Aurel Pătrașcu

Titlu lucrare PEISAJ DE IARNA”

Preț 1500 euro


Aurel Patrascu- FloriNume artist: Aurel Pătrașcu

Titlu lucrare FLORI”

Preț 800 euro


Aurel Patrascu- Spatii teatrale 1Nume artist: Aurel Pătrașcu

Titlu lucrare SPATII TEATRALE 1”

Preț 4.000 euro


Aurel Patrascu- Spatii Teatrale 2Nume artist: Aurel Pătrașcu

Titlu lucrare SPATII TEATRALE 2”

Preț 4.000 euro