ANIVERSARE GENPACT 10 ANI

By 11 September 2015 Evenimente No Comments

Eveniment Genpact si UW – Stad. Dinamo

11 septembrie – Eveniment sportiv in colaborare cu Genpact(aniversare:10 de activitate in Romania);

Se spune ca sportul este binevenit intotdeauna.

Insa atunci cand reusesti sa impletesti activitatile sportive cu faptele bune, atunci rezultatul este unul minunat; sportul face bine trupului iar binefacerea aduce o mireasa placuta sufletului.

In cadrul evenimentului sportiv organizat de Genpact si UW, in data de 11 septembrie, cei 50 de copii din programele asociatiei noastre s-au putut bucura de diversele activitati sportive puse la dispozitie in cadrul clubului Dinamo. De la tir(cu o pusca adevarata), karate, dans sportive, pana la inot si gimnastica aerobica, copiii nostri au fost de-a dreptul incantati! De asemnea, am avut ocazia sa facem cumparaturile pentru ca cei mici sa aiba echipamentul sportiv complet.

Impreuna cu parintii acestora, i-am adunat intr-o zi de vineri la Decathlon si le-am lasat libertatea de a alege. Pantalonii si bluzele de training, adidasii viu colorati si tricourile au fost cautate pe rafturile magazinului; in timpul acesta cei mici si parintii au avut de unde alege. Familiile care s-au bucurat de eveniment si de cumparaturi reprezinta beneficiarii programului centrului maternal Casa Agar si a proiectului Suflete micute.