NOTE PENTRU NOTE

By 18 September 2015 Evenimente No Comments

18 septembrie – Eveniment „Note pentru note” impreuna cu Raiffeisenscopul este strangerea de fonduri pentru cumpararea de rechizite scolare;

Eveniment “Note pentru note”

A fost o mare bucurie pentru noi, cei de la Touched Romania sa fim alaturi de oamenii minunati de la Raiffeisen Bank, in frumoasa dimineata de vinery, 18 septembrie si sa savuram, pe muzica din filme, o ceasca de cafea aromata.

Holurile bancii Raiffeisen s-au dovedit a fi nu doar un loc de intalnire pentru cafea si muzica buna, ci mai degraba au reprezentat punti, cai de cunoastere, de relationare si de demonstrare a bunatatii si marinimiei.

Cei 4.660 de lei care au fost stransi din donatiile pentru cafea au adus bucurie si am vazut in ochii copiilor ca au apreciat gestul acesta frumos. Mai mult decat atat, copiii au fost influentati pozitiv si sa ii ajutati sa inteleaga cat de importanta este educatia, scoala, invatamantul pentru devenirea lor ca oameni de baza ai societatii. Chiar daca scoala nu este cel mai distractiv loc pentru ei, s-au bucurat sa primeasca caietele, penarele frumoase, creioanele, pixurile, colile colorate, acuarelele si nenumaratele alte rechizite de parca ar fi primit dulciuri si ciocolata. Mamele centrului maternal Casa Agar s-au simtit incurajate sa duca mai departe lupta pe care au inceput-o privind reinnoirea vietilor lor si sa spere ca viata va fi mai luminoasa!