Ce am mai făcut?

By 20 August 2014 Blog No Comments

Vara aceasta 19 copii din programele noastre, cu vârste între 3 si 11 ani au mers în vacanţă,  câteva zile la munte, la Moeciu. Copiii s-au bucurat de aerul tare de la munte, drumeţii în fiecare dupa-amiază, lecţii educative, jocuri și concursuri în fiecare dimineaţă şi seara. Ultima seară a culminat cu focul de tabără, spre marea bucurie a copiilor! Cei mari s-au bucurat de „aventura” de a merge cu căruța la strâns de lemne din padure! Focul de tabără a avut un farmec deosebit pentru copii, unii dintre ei au avut pentru prima dată această experiență! În timp ce se bucurau de scânteile jucăușe ale focului, împreună am cântat câteva cântecele și am povestit.

Deşi a fost o provocare pentru echipa noastră mică să ne asumăm responsabilitatea pentru toți acești copii care altfel nu ar fi mers nicăieri în vacanţă, ne-am bucurat să copilărim și noi cu ei câteva zile, știind că în tot acest timp și mamele lor se bucură pentru ei de câteva  zile de răgaz, fără grija copiilor!
Dacă doriţi să ajutaţi copiii din programele noastre să se bucure în continuare de vacanţă şi de o copilărie normală, vă rugăm să ne contactaţi!