Voluntari pentru copiii in dificultate

By 11 November 2014 Blog No Comments

In fiecare saptamana, voluntarii din diverse companii si universitati aduc zambet si alinare copiilor bolnavi de la spitalul Marie Curie, sectia de Oncologie pediatrica. Impreuna confectioneaza tot felul de lucruri dragute, citesc povesti si se joaca. Cei care nu pot ajunge la camera de joaca sunt vizitati in saloane pentru ca ne pasa si de ei.

Si la camera de joaca de la spitalul Fundeni voluntarii ATR au organizat lectii educative pentru copii si rezultatul este unul foarte bun si incurajator pentru ca, in ciuda faptului ca nu sunt in cea mai fericita situatie, fiind atat de bolnavi multi dintre ei, copiii sunt receptivi si dornici sa participe.

La CPRU copiii au suferit din cauza unei infectii cu un stafilococ contagios care i-a tinut in carantina pentru 2 saptamani. Totusi, am reusit sa ii ajutam si in aceasta situatie nefericita si am cumparat medicamente pentru continuarea tratamentului copiilor, ceea ce i-a ajutat foarte mult . De asemenea, am reusit sa cumparam pentru ei rechizite si alte produse necesare ca de exemplu scutecele pentru bebelusi.

Daca doresti sa ajuti copiii in dificultate poti deveni Voluntar la ATR , stabilind o intalnire cu Stefan Sfeatcu, Managerul acestui proiect.