Impresii de la voluntari

By 1 March 2012 Blog No Comments

De ce voluntariat? Şi de ce Touched Romania? Simplu. Si totuşi nu este simplu deloc. Sunt mulţi copii pe care Touched Romania i-a luat în grija sa: bebeluşi abandonaţi, copilaşi greu bolnavi aflaţi în spitale, mămici care nu au unde sta cu bebeluşii lor … Şi este, dincolo de orice nevoie materială (mâncare, haine, medicamente etc.), o nevoie neostoită de dragoste şi înţelegere…. A lor să o primească şi a mea să o dăruiesc. Şi primele întâlniri au fost să fie cu bebeluşii …
Alexandru, Catalina, Mihăiţa, Andreea … toţi câţi sunt acolo îi port în sufletul meu şi dacă aş putea i-aş lua pe toţi de acolo să le fac o lume minunată, din care să dispară spitalul, lacrimile, durerea şi singuratatea. Să le daruiesc tuturor dragoste, soare, veselie şi familii iubitoare. De fiecare dată când ma duc la ei mă bucur că pot să le ofer sufletul meu şi tot ce am mai bun în el şi mă despart atât de greu de ei – aş vrea sa nu mai plec şi stiu că nici ei nu ar vrea să ma lase. Şi totusi, într-un târziu plec, cu sufletul plin, cu ochii în lacrimi şi cu dorinţa de a mă întoarce cât mai repede. Dar si cu multe învâţaminte… Pentru că aceste sufletele, în nevinovăţia lor ne servesc o gramadă de lecţii de viaţă.
Să ne rugăm ca bunul Dumnezeu să le daruiasca tuturor sănătate şi o lume a copilăriei din care lumina să alunge mereu umbrele. Şi tot Lui să ne rugam pentru sănatatea, puterea şi înţelepciunea tuturor celor care îi ajuă pe aceşti micuţi!