MARATHON RAIFFEISEN BANK BUCHAREST

By 5 October 2015 Evenimente No Comments

Multumim, UNIQA Asigurari, pentru ca au facut echipa frumoasa cu noi, cei de la Touched Romania si am oferit zambete copiilor sambata. Tot datorita lor, am oferit posibilitatea alergatorilor nostri sa termine cursele de duminica avand ca scop primordial sprijinirea familiei: a mamelor si copiilor centrului maternal Casa Agar. Iata cateva dovezi ale straduintei, efortului, implicarii alergatorilor si voluntarilor. Zambetele spun totul:)

“…pentru ca mamele si copiii sa ramana impreuna!”

Sambata si duminica, in cadrul maratonului Bucuresti, verbul “a darui” a fost pus in practica si s-a materializat prin eforturile deosebite ale dvs , oamenilor minunati de la Uniqa. “A face sport” si “a ajuta” au mers mana in mana pe 03 si 04 octombrie 2015.

Touched Romania va multumeste, in numele mamelor si copiilor centrului maternal Casa Agar pentru ca ne-ati ajutat si ati contribuit la a adduce speranta in vietile, de multe ori innorate ale acestora.

Cei 24 de copii au dus cursa la bun sfarsit si s-au bucurat de medalii, voie buna, uitand, macar pentru un moment ca viata nu a fost atata de blanda cu ei pana acum. Donatiile materiale aduse de oamenii de bine la cortul Uniqa, in piata Constitutiei vor fi folosite de beneficiarii centrului maternal Casa Agar iar banii obtinuti in urma inscrierii alergatorilor la maraton sunt un ajutor extrem de binevenit.

Noi, cei de la Touched Romania, am inteles o data in plus ca a face echipa nu este doar un slogan, ci poate fi un mod de a trai, de a lucra, de a ajuta.

Maratonul a presupus o munca laborioasa, o logistica vasta si a trebuit sa implic voluntari la locul de hidratare(anil acesta am avut 2 puncte de hidratare) si au fost cooptate persoane care sa alerge la maratonul de duminica.

De asemenea, copiii au alergat de „bunavoie si nesiliti de nimeni” pe 3 oct, aceasta fiind o experienta unica si neuitat pentru unii dintre ei. Parintii au fost receptivi si s-au prezentat la cursele organizate impreuna cu Uniqa Asig.