Sarbatoare

By 26 March 2014 Blog No Comments

Impreuna cu prietenii organizatieihotel Caro, LOréal si Avon am organizat anul acesta o surpriza frumoasa tuturor doamnelor din programele noastre: o seara festiva in care am sarbatorit curajul si determinarea femeilor de a reusi in viata alaturi de copiii lor.

Mamici din Casa Agar, foste rezidente si asistente maternale s-au bucurat sa se revada si sa povesteasca fiecare ce au mai facut in ultimul timp. LOréal Romania a pregatit pentru fiecare cate un cadou frumos si expertii in machiaj de la Avon ne-au invatat cum sa realizezi un machiaj modern care sa ti se potriveasca. Au urmat o multime de intrebari la care cele doua doamne make-up artist au raspuns cu bucurie.

A urmat apoi partea de suflet a intalnirii, cand doamna Daniela Manea, realizatoarea emisiunii radio «Numele tau este femeie» a impartasit din experienta ei de viata, cum sa iti pastrezi echilibrul in viata in mijlocul provocarilor si greutatilor de toate felurile.

In tot acest timp, copii au participat la cursuri de catarare si s-au distrat de minune facand sport si jucandu-se cu prietenii lor.

A fost o seara de neuitat si toate am plecat mai imbogatite sufleteste si mai senine.