Sărbătorim 8 Martie împreună

By 23 March 2016 Blog No Comments
Anul acesta de 8 Martie mamicile din programele noastre au avut parte de o surpriză extraordinară și de un seminar de creatie, toate organizate in cinstea lor!  Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli a dăruit cartea „Pledoarie pentru mami si tati”  tuturor mamicilor prezente  și a încurajat și sfătuit mamele cum să găsească echilibrul ca părinte singur si cum să comunice mai bine cu copii . Întâlnirea a fost foarte emoționantă de ambele părti, mamicile bucurându-se de revedere  și de cadourile frumoase pregatite de Mirela Retegan.
O echipă de voluntari  de la Tera Incognito Travel  s-a implicat într-un mod neașteptat de eficient și plăcut și anume au cumpărat și pregătit o mulțime de bunătăți pentru toate cele 50 de mamici și copii lor care au participat la eveniment. Au gătit, s-au jucat cu copiii și au petrecut timp cu mamele.  Și în plus , am primit gratuit aranjamente florale de la Floramol Floral Studio, pentru ca evenimentul să fie perfect!
In paralel cu aceste evenimente, la Centrul de Consiliere și Reintegrare Socială, un alt grup de mamici au pictat pe portelan  și și-au făcut ceainice unicat care să le amintească de momentele frumoase petrecute împreună.  A fost o zi plină, de neuitat! Mulțumim tuturor prietenilor și sponsorilor care au fost alături de noi !