Speranţe Regăsite, Vieţi Transformate

By 1 March 2012 Blog No Comments

Am început noul an cu speranţă şi bucurie, motivaţi de  gingăşia copiilor din programele noastre, dar şi de problemele şi nevoile lor şi ale familiilor lor. Suntem preocupaţi de nevoile comunităţii, dar mai ales de ale copiilor şi mamelor aflate în dificultate. Vom continua să sprijinim mamele singure , în pericol să  îşi abandoneze copiii  sau  victime ale violenţei domestice în ciuda provocărilor întâmpinate şi a lipsei implicării autorităţilor.
2011 a fost un an bun pentru Touched România, am ajutat peste 60 de copii în dificultate, dintre care 15 şi 9 mame prin intermediul centrului maternal  şi peste alţi50 de copii prin proiectele noastre de asistenţă maternală, gradiniţă şi voluntariat.
Ne-am bucurat că am putut aduce mângâiere şi bucurie copiilor şi mamelor organizând lunar evenimente pentru ei ; mulţi au mers pentru prima dată la teatru, la munte sau şi-au sărbatorit pentru prima data ziua de naştere.
Ne aşeaptă un an cu multe provocari, cu familii monoparentale fără nici un sprijin pentru reintegrarea în comunitate şi dificultăţi financiare, dar ne bucurăm că nu suntem singuri şi mulţumim din suflet tuturor voluntarilor, fundaţiilor şi companiilor care sunt alaturi de noi şi anul acesta: United Way Romania,  Fundaţia Vodafone, Fundaţia O lume mai bună, Kinstellar, L’Oreal , Avon, Şcoala şi gradiniţa britanică Acorns şi Nesst.