Amintiri din vacanta de vara

By 1 October 2013 Blog No Comments

Vacanta a trecut ca prin vis, dar amintirile si prieteniile legate vor mai persista o vreme. In luna iunie, copiii si mamele din Centrul Maternal Casa Agar au fost sponsorizati de un grup de prieteni din Texas sa petreaca cateva zile la malul marii. Atat copiii cat si mamele s-au bucurat ca au avut ocazia sa vada marea, unii pentru prima data, incantati de vremea frumoasa, de plaja si de apa marii. Programul taberei a fost pe cat de variat pe atat de amuzant, cu multe jocuri pentru copii si o excursie la Acvariul din Constanta. In fiecare zi copiii au avut parte de distractie, jocuri cu multe premii variate.
Un alt grup de copii, cei din programul de asistenta maternala, s-au bucurat si ei de o saptamana de relaxare si distractie la munte, la Poiana Marului. Au mers in drumetii pe munte, au participat la concursuri si la scenete de teatru si pantomima si s-au jucat pe saturate in fiecare zi. Asistentele maternale s-au bucurat deopotriva cu copiii de aceasta iesire la munte, pentru ca de obicei nu au concediu.
Un motiv de bucurie a fost ca un baietel hiperactiv care de obicei se adapta cu greu programului si schimbarilor, de data aceasta s-a integrat foate bine in echipa copiilor, fiind primit cu dragoste si intelegere de toti. “A fost cea mai frumoasa vacanta”- au spus copiii si s-au reintors acasa cu putin timp inainte de inceperea scolii, cu amintiri de neuitat si noi prieteni.