Echipa noastra la Maraton

By 22 June 2015 Blog No Comments

Pentru prima data, Touched Romania a participat la Semimaratonul OMV alaturi de United Way Romania in campania “Ajuta-i sa ramana impreuna!” Dana Rogoz a fost purtatoarea de cuvant a mamelor si a copiiilor in dificultate, care se lupta sa ramana impreuna si sa isi gaseasca un loc in societate.
Echipei noastre ii s-a alaturuat si Adriana Stanescu de la United Way care a alergat cursa individuala pentru femeile marginalizate, victime ale violentei domestic, impotriva singuratatii si a lipsei de perspectiva. Casa Agar a fost reprezentata de colega noatra Estera Chiriluta care zilnic incurajeaza mamele si copiii sa isi continue cursa sa si sa nu isi abandoneze niciodata familia si visele. Alti 16 fundriseri au participat la marathon si au strans suma de 25141 lei pentru apartamentul de tranzitie si centrul de consiliere care urmeaza a fi deschis in curand.
Le multumim tuturor pentru implicare si efortul admirabil depus pentru copiii si mamele in dificultate, a fost o experienta unica, extraordinara, o realizare deosebita pentru toti cei care au participat!