O mamica curajoasa din Casa Agar

By 1 November 2012 Blog No Comments
M.B. este o mamica cu 5 copii mici aflata in prezent in centrul maternal Casa Agar. Anul trecut in Noiembrie M.B. era insarcinata si locuia impreuna cu cele 4 fetite intr-o casa parasita . Cativa vecini au vazut situatia grea a Mihaelei si au solicitat ajutorul la Directia de Protectie a Copilului.  Din pacate nu s-a gasit loc pentru ea intr-un centru maternal de stat si asa a ajuns la Casa Agar.
Intre timp, M.B. a nascut un baietel frumos si sanatos, cel de-al cincilea copil si se ocupa de copii cu seriozitate.  Este harnica si isi doreste mult sa ramana impreuna cu copiii. Fetita cea mare este in clasa I a si celelate trei merg la gradinita. Din pacate sotul ei nu se implica in cresterea copiilor, locuieste pe strada si are mai multe probleme de adictie , nu are serviciu si nici un fel de venituri.
La sfarsitul anului aceasta familie va iesi din programul centrului maternal Casa Agar dar avem nevoie de ajutor pentru  reintegrarea lor in societate.  Ei nu au o locuinta si nici rude la care sa poata locui.
Va rugam sa ne ajutati sa ii ajutam sa se poata reintoarce in societate!
Daca doriti sa ajutati aceasta familie va rugam contactati:touchedromania@aol.com
Merita sa le dam o sansa sa ramana impreuna!