„Nu am nimic de oferit copilului meu”, gândea Cristiana o adolescentă de nouăspreze ani însărcinată în 8 luni, alungată de familie şi prieteni. „Ce şanse sunt să supravieţuieşti pe străzile Bucureştiului fără un acoperiş deasupra capului şi fără nici un venit?”.

Aşa şi-a început Cristiana scurta poveste, o experienţă profundă de viaţă începută prea devreme. L-a cunoscut pe tatăl copilului în urmă cu 2 ani, dar lucrurile nu au mers bine între ei şi Cristiana a fost alungată din casa pe când era însărcinată în 8 luni. Purtând durerea nerecunoaşterii copilului de către tatăl lui şi familia acestuia, s-a întors în Bucureşti cautând sprijin la familie, prieteni, instituţiile guvernamentale şi maternităţi, dar fără succes. Când a venit vremea a născut cu greu o fetiţă frumoasă, dar din pacate cu probleme de sănătate. A urmat o perioadă grea pentru Cristiana, stătea provizoriu la prieteni şi nu primea nici un răspuns din partea autorităţilor locale.

Totuşi, cu ajutorul unui asistent social de la protecţia copilului, a intrat în legătura cu cei de la Touched România. Astfel a intrat în programul Centrului Maternal Casa Agar.

Acum lucrurile au început să meargă mai  bine pentru Cristiana, fetiţa creşte văzând cu ochii într-un mediu sănătos şi prietenos .

Cristiana a învăţat multe despre cum se îngrijesc copiii. A inteles ca in primul rand au nevoie de dragostea materna pentru a se dezvolta normal.

„Nu voi renunţa niciodată la fetiţa mea, tot ce îmi doresc este doar pentru ea”, spune Cristiana.