Povestea bijuteriilor a inceput in cadrul Centrului Maternal “Casa Agar” ca terapie prin artă şi creaţie, cu obiective și rezultate măsurate în persoana fiecărei mame prin valorificarea încrederii, a inițiativei, motivării și prin creșterea stimei de sine.

În interesul mamelor aflate cu copiii în situații de risc de abandon, care luptă pentru viață și familie și pentru sustenabilitatea financiară, Asociația TOUCHED ROMÂNIA (Asociația mamă) a dezvoltat întreprinderea socială TOUCHED COLLECTION prin producţie handmade de bijuterii și accesorii (din sticlă, lemn, piatră naturală, perle, cristale swarovski sau placate cu aur /argint) de către mamele din Centrul Maternal “Casa Agar”. Prin succesul acestui proiect se contribuie la succesul și șansa acestor mame de a fi responsabile în viața personală și în societate.

Întreprinderea socială TOUCHED COLLECTION și terapia ocupațională prin manufacturarea bijuteriilor de către mamele din cadrul Centrului Maternal “Casa Agar”, are ca obiectiv și crearea de locuri de muncă prin angajarea celor mai abile mame în manufacturare și distribuție. Pentru dezvoltarea întreprinderii sociale și în interesul reintegrării socio-profesionale a acestor mame, bijuteriile se comercializează la târguri și în sectorul privat (companii, bănci, fundații, corporații etc.), dar se adresează și persoanelor fizice (particulare), sensibilizate de problematica mamelor și a copiilor aflați în dificultate și situații de abandon.