Dragi prieteni,Raegan Glugosh - Presidentele Asociatiei Touched Romania

Intai de toate, vreau sa va multumesc pentru interesul acordat asociatiei Touched Romania.

As incepe prin a va povesti cate ceva despre mine. M-am nascut in Statele Unite ale Americii, in California. Tot acolo am obtinut licenta de Asistenta Medicala, la Universitatea Biola.

Din 1998, Romania a devenit casa mea. Am simtit dintotdeauna un impuls interior de a fi alaturi femeilor aflate in situatii critice si copiilor acestora. Scopul meu este acela de a le ajuta sa-si descopere misiunea divina in viata personala si de asemenea, sa-si gaseasca propriul drum in societate.

Pot spune ca  obiectivele asociatiei noastre au luat nastere din aceasta pasiune de a ajuta.

Impreuna cu o echipa de profesionisti romani, am inceput sa lucram in centrele pentru copii abandonati si in alte institutii guvernamentale de acest tip.

Din 2005, activitatile noastre s-au concretizat prin proiectul Casa Agar, un camin rezidential pentru femei aflate in situatii critice. Pe langa nevoia impetuasa de a infiinta  un asemenea centru, studiile au confirmat ca in Romania exista de 6 ori mai putine camine comparativ cu Standardul European (WAVE Country Report 2010).

Inainte ca usile noastre sa poata fi deschise celor aflati in dificultate, am ajutat prin servicii de consiliere si oportunitati de dezvoltare profesionala peste 200 de femei si copii, cu sprijinul comunitatii locale, dar si a prietenilor nostri din alte tari.

Touched Romania este o asociatie non-profit, inregistrata in Romania, care ofera suport material si holistic celor pe care ii ajuta.

Grija noastra pentru femeile marginalizate si copiii acestora este posibila prin generozitatea partenerilor nostri. Nu suntem subventionati de Guvernul Romaniei.

Inca o data, va multumim pentru interesul acordat activitatii pe care o desfasuram!
Speram sa dezvoltam impreuna colaborari benefice si de viitor!

Cu sinceritate,

Raegan Glugosh
Presedintele  Asociatiei Touched Romania

Raport anual pentru anul 2013 Descarca raportul (PDF)